Info-ochtend

Als u meer wilt weten over leemkachels, Finovens en rocket leemkachels dan zijn onze gratis info ochtenden een leuke manier om informatie in te winnen en kennis met ons te maken. Er wordt een presentatie gegeven over de verschillende soorten leemkachels, waarna er ruimte is om vragen te stellen over uw specifieke situatie. Op deze manier wordt al snel duidelijk of een leemkachel iets voor u is, en zo ja welke het meest geschikt is voor uw woonruimte. U kunt een bouwtekening of schets meenemen.
De info ochtenden beginnen om 10 uur met een presentatie en duren tot 12 uur.
Ze vinden plaats op de Tuinstraat 6 in Gaanderen.

Wilt u een info ochtend bezoeken, stuur dan een mailtje naar Caroline van Daal, caroline@vuurenleem.nl

Informatie

Adres:
Tuinstraat 6
7011 JR Gaanderen
caroline@vuurenleem.nl

Mail
Wilt u een info-ochtend bezoeken? Stuur dan een mail naar Caroline van Daal, caroline@vuurenleem.nl

Telefonisch contact:
We zijn van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar, voor vragen en algemeen informatie kan u contact opnemen met Sjang van Daal: 06-50478235

Route beschrijving:
Voor sommige navigatiesystemen is ons adres lastig te vinden. Toets daarom Kerkstraat 185 in Gaanderen in, daarnaast is een zandpad met een bordje Tuinstraat 6. Na 500 meter vindt u rechts onze boerderij.

info ochtend update
Normaliter ontvangen we groepen tot 25 mensen op onze info ochtenden. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus hebben we de opzet aangepast en ontvangen we op die dagen individuele klanten. We willen je vragen om met niet meer dan 2 personen te komen. We hebben voldoende ruimte om aan alle regels te kunnen voldoen. Als je een mailtje stuurt aan Caroline: caroline@vuurenleem.nl zal zij laten weten welk tijdstip we voor je in kunnen plannen.

Sterkte in deze tijd en blijf gezond!

Praktische informatie, info-ochtenden 2020, zaterdagen:

  • 5 sept
  • 3 okt
  • 31 okt
  • 28 nov